• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

GPS-GIS Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.huPap Krisztián:

Mobil: +36/20/237-1469

E-mail: kpap@gpscom.hu

Tovább

A MAGELLAN PROFESSIONAL cég új neve mostantól ASHTECH !

2010.01.20.

Nantes, France (January 7, 2010) a Magellan Professional a mai napon bejelentette, hogy mostantól az új neve ASHTECH .

Francois Erceau, alelnök és ügyvezető vezérigazgató a névváltoztatást így magyarázta: "Korábban már élvezhettük az ASHTECH márka erejét a professzionális GNSS piacon, és biztos vagyok benne, hogy az ASHTECH márka újjászületése nagyszerű hír mind felhasználóink mind az egész helymeghatározó piac számára. Az ASHTECH név a technológia, pontosság, és innováció figyelemre méltó örökségét hozza nekünk, de az "új ASTECH" egyben kihívás is a 21. században. 2010-ben minden egyes termékkategóriában új ASHTECH GNSS vevőt tervezünk bemutatni a professzionális GNSS felhasználók számára. Büszkék agyunk arra, hogy újra ASHTECH lehetünk".

A névváltoztatás kiegészítéseként az ASHTECH cég bemutatja a teljesen megújult Logo-t. Az új logo azt sugallja, hogy ügyfeleink joggal várhatják a precizitást készülékeinktől, és az új sportos és modern kinézet tükrözi az ASHTECH márkának a XXI. századhoz méltó megújulását.

Az ASHTECH-ről

Az ASTECH, mint az ipar elismert újítója, már 20 éve fejleszt GNSS helymeghatározó eszközöket. Az ASHTECH fejlesztette ki az egyedülálló és levédett BLADE technológiát, ami lehetővé teszi a nagypontosságú helymeghatározást több műholdas navigációs és korrekciós rendszer párhuzamos használatával. Az ASHTECH fejlesztette ki a MobileMapper térinformatikai adatgyűjtő műszercsaládot, a ProFlex 500 és ProMark geodéziai felmérő műszercsaládokat. Az ASHTECH magáncég központja Franciaországban, Carquefou-ban található, továbbá irodái vannak Santa Clara-ban (Kalifornia), Moszkvában (Oroszország), Pekingben (Kína) és Szingapúrban. További információkért kérjük, látogassa meg a www.ashtech.com weboldal-t.