• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Új ProMark termékcsalád

2013.11.08.

Mindkét új ProMark modellben megtalálható az Ashtech legújabb GNSS cipset-je, mely a minél nagyobb teljesítményt megcélzó Z-Blade technológiával van felszerelve. Az ProMark 120 és 220 GNSS vevőben a tovább fejlesztett MicrosoftŸ WindowsŸ Mobile CE operációsrendszer lehetőséget ad a felhasználó számára, hogy kiválassza a neki megfelelő nyelvet.
Az új Promark 120 terepi szoftvere a ProMark Field rendkívül sokoldalú és könnyen használható utófeldolgozási lehetőségeket nyújt. A felhasználók számára jól olvasható nagy billentyűzettel rendelkezik, egyénileg formázott szöveges fájlok exportálhatóak és importálhatóak, hangjegyzetek és egyéb útmutatási lehetőségek valamint sok más fejlesztést is tartalmaz.
A ProMark 220 növelve elődje teljesítményét már képes két frekvencián kezelni az orosz Glonass műholdakat. A beépített Z-Blade technológiának köszönhetően gyorsabbá vált az RTK inicializáció, különösen fedettebb, többutas-hibával terhelt területeken.
A ProMark 220 különböző terepi szoftvereket ajánl: Survey Pro és FAST Survey. Mindkét szoftver hiány nélkül kielégíti a profi földmérők igényeit, különösen hasznos az RTK hálózatot használók számára. Az új kiegészítésekkel rendelkezésünkre áll felmérési funkciók széles választéka, mellyel futtatni tudunk mérőállomások által is használt felmérési feladatokat, projekteket.

Az egyedi helymeghatározási képességek és a terepálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a ProMark vevőkészülékek költség hatékony és megbízható megoldást nyújtsanak a geodéták számára - mondta François Erceau a Trimble's Spectra Precision Surveying Business ügyvezető igazgatója.

A tovább fejlesztett Z-Blade technológia

A Z-Blade a Spectra Precision GNSS centrikus jelfeldolgozási technológiája. Más kereskedelemben kapható GNSS vevőktől eltérően, a Z-Blade nem függ az amerikai GPS műholdaktól azoktól független az RTK FIX inicializálása és megtartása. A Z-Blade technológia egyenlő módon használja fel a különböző műholdas rendszerek jeleit, így megbízhatóan használható nem ideális terepi körülmények között is.

Kapcsolódó termékek

ProMark 120

Sokoldalú GNSS rendszer kivételes utó-feldolgozási képességgel