• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

A Spectra Precision új felhő alapú szolgáltatása

2014.10.14.

Spectra Precision Central. Egy különálló felhő alapú számítástechnikai szolgáltatás a Spectra Precision földmérési alkalmazások számára. A Spectra Precision Central lehetőséget teremt a terepen és az irodában dolgozó földmérők mérési és munka adatainak gyors cseréjére egymás között, akkor és ahol arra szükség van.

Az új felhő alapú számítástechnikai szolgáltatás, a Spectra Precision CentralAz új felhő alapú számítástechnikai
szolgáltatás, a Spectra Precision Central

„A Spectra Precision Central egy közvetlen és egyszerű megoldás, ami szinte bármekkora földmérő cég számára jelentősen megnövelt adat kezelési hatékonyságot kínál.” Nyilatkozta Olivier Casabianca, a Spectra Precision kereskedelmi igazgatója. „A terepen dolgozó munkatársak a munka adatait elmentheti a felhőbe, egy a Central-ban létrehozott fiókba egy adatgyűjtő és Survey Pro, egy hálózathoz kapcsolt számítógép vagy a legtöbb okostelefon egyikének segítségével. Ez az adat így azonnal hozzáférhetővé válik a terepen vagy az irodában kapcsolódó munkatársak számára. Minden adat a kapcsolódó irodai számítógépről és adatgyűjtőről szinkronizálva kerül fel mind online mind offline célra.”

A Spectra Precision Central szolgáltatás részeként a felhasználók letölthetik okostelefonjaikra a Survey Pro Central nevű ingyenes alkalmazást, amivel iOS és Android operációs rendszerű készülékeikről közvetlenül kapcsolódhatnak a Spectra Precision Central rendszerhez. Továbbá a Survey Pro Central segítségével is könnyedén férhetünk hozzá dokumentumainkhoz, intézhetjük különböző fájljaink fel- és letöltését, valamint mérési adataink kezelését. Survey Pro Central ugyancsak rendelkezik egy koordináta, egy nyers adat megtekintővel és egy térkép megjelenítővel, ami képes Google térképet is kezelni. Az adatgyűjtéshez felhasznált érzékelőtől függetlenül, legyen az mérő állomás vagy GNSS vevőkészülék, a Spectra Precision Central rendszere biztosítja azt a központi elemet, amelyen keresztül lehetővé válik a munkatársak számára az adatok mozgatása és megosztása a felhőalapú Central fiókon keresztül.

Egyéves Spectra Precision Central licensz jár, mindegyik Survey Pro-val rendelkező Spectra Precision adatgyűjtő modell megvásárlása mellé. A Central fiók korlátlanul annyi felhasználóval és kapcsolódó készülékkel rendelkezhet, amennyire vállalkozásának szüksége van. A Survey Pro mellé évente megvásárolt kiterjesztett garanciával, automatikusan megújul a licensz is. Az adat a regisztrált fiókból mindig elérhető, az „előfizetés” lejárta esetén is, egyszerűen csak szinkronizálnia kell az irodai számítógépen tárolt adatokat a Central felhőben tárolt adatokkal.