• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.hu

Tovább

Új Nikon X sorozat

2018.03.05.

A Nikon X-Sorozat mechanikus mérőállomásai olyan képességekkel lettek felruházva, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják a felmérési munkát, ilyen az autofocus és a mindkét távcsőállásban megtalálható teljes, színes kijelző.

A Nikon X-Sorozattal mindig pontosan és hatékonyan végezheti terepi méréseit, köszönhetően az ellenőrzött munkafolyamatoknak és számos tulajdonságának, amelyek között szerepel

- Az új autofocus, ami gyors és pontos képélességet eredményez,
- A most már két távcsőállásban is megtalálható nagy, színes kijelző,
- Kimagasló minőségű Nikon optika, amely tiszta és világosabb képet ad alacsony megvilágítás esetén is,
- Nagy teljesítményű EDM a nagy hatótávú mérésekhez,
- Valamint a Nikon XF műszer rendelkezik a Trimble L2P védelemmel, így a műszer holléte követhető.

Terepi munkája gyors, hatékony és könnyen elvégezhetővé válik, a Nikon X-Series kompakt kialakításának és egyszerű beállíthatóságának köszönhetően. A fedélzeti szoftverek zökkenőmentes, hatékony irodai adatkezelést biztosítanak, függetlenül attól, hogy Survey Pro, Layout Pro, Survey Basic vagy a Nikon fedélzeti alklamazásokkal dolgozott korábban.

A Nikon X-Sorozat biztosítja munkája minőségét az első lépésektől a végsőkig!

Kapcsolódó termékek

Nikon XF mérőállomás

A Nikon XF mechanikus mérőállomás megkönnyíti és felgyorsítja a terepi munkát. A 800m hatótávú Pirzma nélküli EDM, az autofókusszal ellátott távcső és a két színes érintőkijelző időt takarít meg. A Nikon X-Sorozat műszereivel mindig pontosan és hatékonyan dolgozhat, köszönhetően a terepen már bizony…

Nikon XS mérőállomás

A felhasználó barát és terepálló Nikon XS kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható, és a felhasználó is kevésbé fárad el egy hosszú munkanap során, még akkor sem, ha kihívást jelentő körülmények között kell dolgozniuk. Legfontosabb tulajdonsága: kimagasló pontossága, amelyet a Nikon minőség biztosít. Bármikor számíthat rá, ha precíz mérésre van szüksége projektjei sikeréhez az évek során.