• 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

HP785

HP785t

Összehasonlít

Frekvencia tartomány:VHF: 136 – 174 MHz
UHF: 350 – 470 MHz
Csatornaszám:1024
Adóteljesítmény:VHF: 5W
UHF: 4W
Működési módok:analóg és DMR
Akku üzemidő (5/5/90):20 óra
IP védettség:IP68
MIL szabvány:MIL-STD-810 G
Méret:132 x 55 x 29.5mm
Súly:310g

Új generációs kézi rádió

A HP785 DMR kézirádió nagy képernyőjével és mesterséges intelligencia alapú zajszűrő tulajdonságával a jövőt képviseli a stílus és a funkciók terén, amelyek felfrissítik a digitális rádiók szabványait, hatékonyabb és megbízhatóbb kommunikációt biztosítanak nagyobb hangerejükkel, tiszta hangzásukkal, erőteljes 24 órás üzemelésre kész akkumulátorral, figyelemre méltó hordozhatósággal és IP68-as robusztusságukkal - mindezt könnyű használattal bármely iparágban, szélsőséges környezeti opciók között is.

Vékonyabb és könnyebb

Az optimalizált mechanikai kialakításnak és a kompakt lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően (amely diszkréten illeszkedik a HP785 kialakításába) a rádió mindössze 29,5 mm vastagságú és 310 g tömegű.

Nagyobb lefedettség

A megnövekedett vevőérzékenység nagyobb lefedettséget biztosít és javítja a hangminőséget a gyenge jelű területeken. Nagy méretű kijelző, új felhasználói felület

A 2,4 hüvelykes színes kijelző vadonatúj, intuitív felhasználói felületet biztosít a felhasználói élmény javítása érdekében. Gyorsan, könnyen elérhető menühöz. Üzenetek megjelenítése a beszélgetésekben a gyors olvasás és áttekintés érdekében. A felhasználói profil konfigurálható az audio paraméterezés során különböző működési környezetekhez.

Magasabb hangerő, tisztább hang

A HP70X magasabb hangerőt és tisztább hangot biztosít az optimalizált előre néző hangszórónak és az AI-alapú zajszűrésnek köszönhetően, amely csökkenti a nem kívánt háttérzajt és üvöltést, valamint javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Hosszabb akkumulátor élettartam

A HP785 a legújabb lítium-polimer technológiájú akkumulátorral rendelkezik, amely könnyebb és kisebb, mégis 24 órás üzemidőt biztosít (5/5/90), hogy stabil rádióműködtetést biztosítson a teljes műszak idejére.

Extrém strapabírás

Az IP68-as besorolásnak köszönhetően ellenáll víznek (2 méter mélységig 4 órán keresztül) és a 2 méteres betonra ejtésnek is, ezzel bizonyítva fizikai tűréshatárait a legkeményebb környezetben is.

További tulajdonságok:

 • Akár 4 felhasználói profil konfigurálható a hangszintek gyors beállításához és különböző működési környezetekhez.
 • A gyorselérési menük segítségével könnyen kiválaszthatók a gyakran használt elemek, például a szöveges üzenetek és a kapcsolati listák.
 • A 2,4 hüvelykes színes kijelzőn kényelmesen olvasható az üzenet, a kezdőképernyőn megjeleníthető az üzenet tartalmának előnézete
 • PU festett szilikon billentyűzet lehetővé teszi a nyomógombok tisztán láthatóságát 10 000 alkoholos tisztítás vagy 4000 RCA papírszalaggal végzett dörzsölés után is
 • Az IP68 és a MIL-STD-810 G szabvány biztosítja magas ellenállóképességét, kopásállóságát
 • A vízelvezetési-technológia lehetővé teszi, hogy a hangszóróüregbe kerülő víz függőleges helyzetben kifolyjon, így biztosítva a hang tisztaságát.
 • Az AI-alapú zajszűrés csökkenti a háttérzajt és javítja a beszédhangot. Az antimágneses kialakítás megakadályozza a gyártói létesítményekben keletkező fémhulladék abszorpcióját.