• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SP80 GNSS vevő

2014.03.05.

Összehasonlít

Csatornák száma:240
Támogatott GNSS rendszerek:GPS, GLONASS, COMPASS, GALILEO, QZSS, SBAS
Kommunikáció:3,5 G GSM/UMTS, Wi-Fi, Bluetooth, URH
Támogatott adatformátumok:ATOM, CMR, CMR+, RTCM 2.1, 2.3, 3.1 és 3.2 (beleértve MSM)
Vízszintes pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):8 mm + 1 ppm
Függőleges pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):15 mm + 1 ppm
Speciális tulajdonságok:Lopásvédelem, SMS és email riasztások, a GPS árbocba rejtett URH antenna, Menetközben cserélhető akkumulátor, Beépített Web Felület

Egyedülálló 6G GNSS -központú technológiaSP80 GNSS antennaSP80 GNSS antenna
Az új generációs Spectra Precision 240 csatornás ASIC 6G vevő kombinálva a kizárólagos Z -Blade jelfeldolgozási technológiával teljes mértékben kihasználja mind a 6 GNSS rendszert : GPS, GLONASS , Beidou , Galileo , QZSS és SBAS. Az egyedülálló GNSS - központú jelfeldolgozási képesség optimálisan kombinálja a GNSS jeleket anélkül, hogy bármilyen kiválasztott GNSS rendszertől függene, lehetővé téve a működést csak GLONASS-, vagy csak Beidou módban is, ha szükséges.

SMS és e-mail értesítések
A SP80 egyedülálló kombinációja a kommunikációs technológiáknak, beleértve az integrált 3.5G GSM / UMTS modemet, Bluetooth-t , Wi -Fi kapcsolatot és a választható belső URH rádió adóvevőt. A 3.5G GSM/UMTS modem használható SMS (szöveges üzenet ), és e-mail riasztások küldésére, folyamatos mobil Internet kapcsolat létesítésére vagy RTK korrekció fogadására. Hasonlóképpen, az SP80 tud csatlakozni az Internetre helyi WiFi hotspot-ok segítségével, ha ilyenek rendelkezésre állnak.

Lopás elleni védelem
Az egyedülálló lopást gátló technológia biztosítja az SP80 felügyeletét ha azt bázisállomásként telepítjük távoli nem látható vagy nyilvános helyeken, és képes érzékelni, ha a készülék elmozdul vagy ellopják. Ez a technológia lehetővé teszi a felhasználónak, hogy rögzítse a készülék helyzetét, és használhatatlanná teheti, ha a készülék elmozdul. Továbbá lehetővé teszi, hogy SMS-ben vagy e- mailben értesüljön a tulajdonos az eszköz pillanatnyi helyzetéről.

Terepi használatra tervezett kiépítés.Mérjen ott, ahol kell!Mérjen ott, ahol kell!
A két üzem közben eltávolítható akkumulátor könnyen cserélhető a terepen, így megszakítás nélküli munkanapnak örvendhetünk. Az ütésálló üvegszállal erősített váznak köszönhetően az SP80 képes dacolni a legmostohább kültéri körülményekkel. A szabadalmaztatott módon a GPS árbocba elrejtett URH antenna, növeli a RTK rádió hatótávolságát. A napfényben is jól olvasható kijelző azonnali hozzáférést biztosít a műszer legfontosabb működési adataihoz.

Spectra Precision adatgyűjtő szoftverek
A Spectra Precision Survey Pro vagy FAST Survey szoftver kifejezetten a SP80 GNSS vevő számára lett fejlesztve, amelyek könnyen használhatóak de mégis hatékony GNSS felmérési munkafolyamatokat biztosítanak.
A Spectra Precision Survey Office egy teljes irodai programcsomag a GNSS adatok utófeldolgozására , felmérési adatok beállítására, valamint a feldolgozott eredmények exportálására. A Survey Office része egy mérnöki tervező szoftvercsomag is.