• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SP85 GNSS vevő

2019.12.13.

Összehasonlít

Csatornák száma: 600 7G ASIC
Kommunikáció: L-band(RTX), 3.5 G GSM/UMTS, Wi-Fi, Bluetooth, URH, RS232 lemo
Csatornák száma:600 7G ASIC
Támogatott GNSS rendszerek:GPS, GLONASS, COMPASS, GALILEO, QZSS, SBAS
Kommunikáció:L-band(RTX), 3.5 G GSM/UMTS, Wi-Fi, Bluetooth, URH, RS232 lemo
Támogatott adatformátumok:ATOM, CMR, CMR+, RTCM 2.1, 2.2, 2.3, RTCM 3.0, 3.1 és 3.2 (beleértve MSM), Csak Róver: CMRx és sCMRx
Vízszintes pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):8 mm + 1 ppm
Függőleges pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):15 mm + 1 ppm
Speciális tulajdonságok:Z-Blade védett technológia, Lopásvédelem, SMS és email riasztások

Botba rejtett URHA Spectra Geospatial® évtizedes GNSS RTK technológiáját és a forradalmian új GNSS jelfeldolgozását magába foglaló SP85 új generációs GNSS vevője, 600 csatornás "7G" chip készlettel érkezik, ami tartalmazza a Spectra levédett Z-BladeTM tudását. Ezért az SP85 az összes működő GNSS konstelláció jeleit képes nagy kihívást jelentő környezetben is felhasználni a helymeghatározásban.

A kommunikációs lehetőségek páratlan ötvözetével rendelkezik az SP85 GNSS vevő, köszönhetően a beépített 3.5G GSM modem, L-band műholdas adtasávot Üzemközben cserélhető!kezelő GNSS antenna, Wi-Fi és URH kommunikáció, SMS, e-mail tájékoztatás és lopásvédelmi technológiáknak. Mindezt ezt hihetetlenül terepálló ház és szabadalmaztatott antenna kialakítás rejti magában, ez teszi az SP85 vevőt bárhol, bármikor könnyen bevethető megoldássá, amivel garantáltan elvégezheti napi munkáját, hiszen működés közben cserélhető két-akkumulátoros megoldásával az SP85 mindig az Ön rendelkezésére áll.

SP85 GNSS vevő, páratlanul kommunikatív