• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SurveyMobile Android

2016.08.31.

Összehasonlít

A Spectra Precision Survey Mobile (SPSM), a maga egyszerűségével és áttekinthetőségével, könnyen kezelhető megoldást nyújt a terepi felmérést végzők számára, hogy gyorsan és hatékonyan végezhessék munkájukat. A kezelő felület kialakítása egyértelmű és átlátható, így hihetetlenül megnöveli a terepen végzett munka hatékonyságát.

A terepi csapat adatmegosztása folyamatos, az import és export lehetőségeknek köszönhetően. A vevő beállítása után, a terület felmérést kitűzhetik, és helyi vetületbe illeszthetik. Az SPSM támogatja az SP60 és SP80 GNSS antennákat.

Az SPSM rugalmasságának köszönhetően, bármilyen Android operációs rendszerű eszközzel kompatibilis (Android 4.3 és nagyobb verziószám esetén).

A Spectra Precision Survey Mobile jellemzői és funkciói biztosítják a felmérést végző felhasználók számára azt az előnyt, és hatékonyságot, amire szüksége lehet a terepen, ahol minden másodperc számít!


Általános felmérési feladatok
Topológiai pontmérés, több-epochás ellenőrzőpont mérés, külpontos távolságmérés, gyors felmérés az adatgyűjtő belső GNSS vevőjével.

Statikus felmérés
Statikus mérés és adatrögzítés.

Stop&Go felmérés
Hogy több pontot menthessen ugyanazon munkába.

Kitűzés
Pont és vonal kitűzés.

Út modul
Rendelkezik út felmérési elemekkel, mint az út kivitelezési fájlok, útelemek és kereszteződések definiálása, valamint az út álláspontok kitűzése.

Helyi vetületbe illesztés
Vetületi hálóból lokális vetületbe alakítás

Vevő beállítások
Üzemeltethet RTK vevőt belső rádiós kapcsolattal, külső rádiós kapcsolattal, vagy egy állandó bázisállomással, vagy bázisos kapcsolattal rendelkező hálózati RTK műszert, így szinte bármilyen mérési feladathoz ideális választás.

Import & Export
Munka (jxl), koordináta rendszer (scs), pont (txt, csv, dat, dxf), út (rxl).

Definiálhat
pont topológiát, ellenőrző pontot háló vagy WGS84 geodéziai koordináták alapján.

KoGo
Pontszámítás távolság és szög alapján.

Jellmezők és termékelőnyök
· Könnyen megtanulható kezelés
· Átlátható kezelő felület
· Közös GNSS felmérés támogatása
· Gyors beállítás és felmérés
· Android 4.3 vagy nagyobb verzió támogatása