• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

HM785

HM785t

Összehasonlít

Frekvencia tartomány:VHF: 136-174 MHz / UHF: 350-470 MHz
Csatornaszám:1024
Adóteljesítmény:1-25W
Működési módok:analóg és DMR
Akku üzemidő (5/5/90):külső tápellátás
IP védettség:IP54
MIL szabvány:MIL-STD-810 G
Méret:61.5 x 177 x 179 mm
Súly:1520g

Új generációs mobil rádió

A HM785 DMR mobil rádió a professzionális digitális mobil rádiók legújabb generációját képviseli, amely nagyobb rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít a felhasználók számára. Támogatja a standard- és távoli kezelőfej (single/dual) használatot is, hatékony kommunikációt biztosítva járművek, motorkerékpárok, diszpécserek számára, a legkülönbözőbb környezeti elvárásoknak megfelelően. Az új felhasználói felület gyorsabb működést tesz lehetővé, az AI-alapú zajszűrő technológia pedig tisztább hangot garantál még a legzajosabb környezetben is.

Ez az első olyan DMR rádió, amely támogatja az IP Transit Solution funkciót. Gazdag digitális mobil funkciókészlettel rendelkezik, amely a hatékonyság érdekében széles körű skálázhatóságot és a meglévő szolgáltatásokba való integrációt is magában foglalja.

Nagyobb rugalmasság

A választható kezelőfejek és tartozékok lehetővé teszik a felhasználó igényeinek megfelelő telepítést. A távoli kezelőfej csatlakozókábele alapkivitelben 3m, 10m vagy 40m, de akár 120 m-es változatban is elérhető.

Tisztább hang

Az AI zajszűrő technológia kiszűri a háttérzajt, kiküszöböli a visszhangot, javítja a hang minőségét. Üvöltés elnyomás funkciója csökkenti az utca zaját is. Ezzel a technológiával a mobil rádió élesebb és tisztább hangot biztosít a gyengébb lefedettségű területeken is. Széles körűen skálázható alkalmazás

Támogatja a többszörös csatlakozást Bluetooth-on keresztül, a kiegészítő és a hálózati Ethernet portokat. A Clarity Transmission (adatok átvitele két külső eszköz között mobil rádió segítségével) és back-to-back (adó és vevő közvetlen csatlakoztatása) kapcsolatokat is, melyek megkönnyítik az alkalmazások használatát.

További tulajdonságok:

  • 2,4 hüvelykes színes kijelző, egyszerű felhasználói felület
  • Az első Hytera DMR rádió, amely támogatja az IP Transit Solution funkciót
  • Szabadalmaztatott gombszerkezet-kialakítás, 6 programozható billentyű, gyors hozzáférés a rendszeresen használt funkciókhoz
  • A ház fejlesztésekor kiemelt hangsúlyt kapott a hőelvezetés, így a rádió magasabb kimenő teljesítmény esetén is megfelelő hűtéssel rendelkezik
  • A keret nagyobb kopásállósággal rendelkezik, és a továbbfejlesztett kijelző kialakítás nagyobb megbízhatóságot biztosít.