• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

HP685

HP685t

Összehasonlít

Frekvencia tartomány:VHF: 136 - 174 MHz UHF: 400 - 527 MHz
Csatornaszám:1024
Adóteljesítmény:VHF: 1 - 5 W UHF: 1 - 4 W
Működési módok:analóg és DMR
Akku üzemidő (5/5/90):16 óra
IP védettség:IP67
MIL szabvány:MIL-STD-810 G
Méret:122 x 55 x 31,5 mm
Súly:280g

Új generációs kézi rádió

A kicsi és könnyű, HP685 kézi DMR-rádió használata egyszerű, kiváló hangteljesítményt, kiterjesztett lefedettséget és számos funkciót biztosít a felhasználók számára extrém környezetben is.

Könnyű és stílusos

Az áramvonalas HP685 kézi rádió használata nagyon egyszerű, melyet kis mérete és pehely súlya, valamint a PTT gomb és a gyakori funkciókhoz programozható gombok támogatnak, az integrált BT5.0 technológia pedig rugalmas vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a kihangosításhoz, hogy használója csak a munkájára koncentrálhasson.

Tiszta hangzás

A mesterséges intelligencia-alapú zajszűrő technológia csökkenti a nem kívánt háttérzajt, megőrizve a hang tisztaságát. A felhasználók a környezeti zajoktól függetlenül tisztán hallanak és kommunikálhatnak.

Hosszú akkumulátor élettartam

A HP605 akkumulátorának élettartama több mint 20 óra az 5-5-90 szabvány szerint. A felhasználóknak így többé nem kell rádiót tölteniük vagy akkumulátort cserélniük műszak közben.

Masszív eszköz, tartós használatra

A MIL-STD-810 G szabványnak megfelelően gyártott HP605 IP67 besorolású, magas az ütésállósága, így a legszélsőségesebb felhasználói környezetben is megállja a helyét. Lehetővé teszi a helyalapú szolgáltatások használatát az irányítás és a biztonság javítása érdekében. Vezeték nélküli csatlakozás audioeszközökhöz a felhasználói élmény javítása és megbízható titkosítási mechanizmus a kommunikáció biztonságának védelme érdekében. Lehetővé teszi, hogy a rádiók az IP Multi-site Connect rendszerben vagy az XPT Multi-site rendszerben a kapcsolat megszakadása nélkül üzemeljenek a telephelyek között.