• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

RD625

Összehasonlít

Frekvencia tartomány:VHF: 136 – 174 MHz
UHF: 400 – 470 MHz
Csatornaszám:16
Adóteljesítmény:1 - 25 W
Működési módok:analóg és DMR
Akku üzemidő (5/5/90):külső 220VAC vagy 12VDC tápellátás
IP védettség:nincs besorolva
MIL szabvány:nincs besorolva
Méret:210 x 348 x 108 mm
Súly:2870g

Kompakt és falra szerelhető

A kompakt RD625 digitális átjátszót elsősorban arra tervezték, hogy épületekben biztosítson megbízható rádiós lefedettséget. A készülék megfelel az ETSI DMR szabványnak is és akár digitális, akár analóg üzemmódban is tud működni.

Rugalmas IP-hálózati kapcsolódás

Ez a DMR átjátszó könnyen csatlakoztatható IP-alapon más átjátszókhoz, így alakítva ki egy több helyszínes hálózatot. A barangolás funkció biztosítja a rádiók hang- és adatkommunikációját a helyszínek között.

VoIP telefonhálózati kapcsolat

Az RD625 átjátszó csatlakoztatható egy létező VoIP telefonrendszerhez is. Ezzel a DMR felhasználók fél-duplex hívásokat bonyolíthatnak a telefon felhasználókkal. A telefonos felek pedig akár egyedei, akár csoporthívásokat létesíthetnek a rádiós felhasználókkal.

Automatikus átkapcsolás az analóg és digitális üzemmód közt

Az átjátszó mind analóg, mind digitális működésre képes és teljesen kompatibilis a korábbi analóg eszközökkel. Az eszköz automatikusan kapcsol a két üzemmód között, a vett jel típusának megfelelően. Azzal, hogy nem kell manuálisan elvégezni a csatornák és a frekvenciák beállítását, időt és pénzt spórol meg az üzemeltetőnek.

Automatikus átkapcsolás az áramforrások közt (AC/DC)

A beépített tápegysége automatikusan képes átkapcsolni az elsődleges és az alternatív áramforrás – pl. UPS - között. Ez a képesség emeli a berendezés hibamentes működési képességét.

Könnyű üzembe helyezés

Az RD625 jó tervezésének és az opcionális falra szerelő keretének köszönhetően könnyen és rugalmasan helyezhető üzembe épületekben, alagutakban.

(Táv)felügyelet és –vezérlés

Az RDAC (Repeater diagnostic an control system) egy PC-s alkalmazás, amivel az RD625 felügyelhető és vezérelhető. A szoftver támogatja a hálózatos működést is, így az adminisztrátorok felügyelhetik az egész DMR hálózatot.

Kompakt felépítés

Az RD625 háza mindent magában foglal: az adó- és vevőegységet, a tápegységet és az opcionális duplexert is.

Hozzáférés management

A magas szintű biztonság érdekében az átjátszó fel van készítve a hozzáférés távfelügyeletére, ami megvédi a rádiós rendszert az illetéktelen felhasználóktól.

Általános tulajdonságok

  • Vegyes, analóg és digitális működés
  • ETSI DMR szabványú digitális átjátszó készülék (TS102 361-1/2/3)
  • Csatornatávolság: 12.5/20/25 KHz
  • Működési feszültség: DC 13,6 V, AC 90 – 240 V
  • AMBE++ hangdigitalizálás
  • CTCSS/CDCSS